Bedrijfsarts - keuringsarts - arbo-arts

GEESTBRUG ADVIES

PARTNER IN BEDRIJFSGEZONDHEID

GEESTBRUG ADVIES B.V. > PROFIEL

OVER GEESTBRUG ADVIES B.V.


Geestbrug Advies B.V. biedt toegang tot een netwerk van ervaren zelfstandige specialisten op het gebied van arbeid, gezondheid en verzuimmanagement. De kern van het netwerk wordt gevormd door Arthur Sterk.
Arthur Sterk

arthursterk@geestbrugadvies.nl

Bigr. reg.nr: 49024094901


Vanuit Geestbrug Advies B.V. wordt Arthur Sterk ingezet als allround senior bedrijfsarts, auditor, projectleider en strategisch adviseur. Arthur werkt zowel rechtstreeks als via arbodiensten voor diverse opdrachtgevers. Arthur heeft ervaring als bedrijfsarts voor o.a. MKB, bouw- en installatiebedrijven, thuiszorg, GGZ, politie, onderwijs, overheid. Momenteel werkt hij als bedrijfsarts voor bouw- en installatiebedrijven en de (rijks)overheid.


Het curriculum vitae van Arthur Sterk is zeer veelzijdig. Arthur studeerde cum laude af in de geneeskunde en specialiseerde zich als bedrijfs- en verzekeringsarts. Hij was directeur bij een landelijke arbodienst en senior beleidmedewerker en afdelingshoofd bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.


Arthur is betrokken bij diverse onderzoeksprojecten op het gebied van sociaal medisch handelen,  bij kwaliteitstrajecten zoals de ontwikkeling van verzekeringsgeneeskundige protocollen en mediprudentie en bij de ontwikkeling van diverse richtlijnen voor bedrijfs- en verzekeringsartsen.

 

Arthur was van 2001 tot 2018 gemeenteraadslid en fractievoorzitter in Rijswijk (ZH). Als ervaren gemeenteraadslid kent hij het politieke klappen van de zweep en weet hij de weg binnen bureaucratische en bestuurlijke processen.


Heldere communicatie, objectiviteit, eerlijkheid, transparantie en overtuigingskracht zijn kenmerkend voor de werkwijze van Geestbrug Advies B.V. .